"Al ons nieuws op een rij"

Buitenplaats
Nassaupark

Buitenplaats Nassaupark
Informatiemomenten voor ouders/verzorgers
01-04-2022
Jouw kind wordt komend schooljaar 4 jaar, maar hoe zit dat precies met de instroomgroep? En als mijn kind nog geen 4 jaar is, hoe gaat dat dan? Hoe ziet een dag van mijn kind er in de instroomgroep uit?
lees verder
Buitenplaats Nassaupark
Even voorstellen: het ontwikkelteam
01-04-2022
Naast het projectteam is het ontwikkelteam van Buitenplaats Nassaupark gestart met de voorbereidingen voor een goede start in schooljaar 2022-2023. Het ontwikkelteam houdt zich vooral bezig met de vertaling van het gedachtegoed naar het schoolconcept in woord, beeld en hoe dat er in de praktijk uit komt te zien.  De deelnemers van het ontwikkelteam Karlijn, Linda en Marleen stellen zich graag aan je voor! (Foto v.l.n.r.: Marleen, Linda en Karlijn)
lees verder
Buitenplaats Nassaupark
De instroomlocaties voor opvang en onderwijs
01-04-2022
Alle locaties voor de instroomgroepen zijn bekend. De komende jaren, tot het gebouw van de nieuwe school gereed is, kan jouw kind voor opvang en onderwijs terecht op de volgende plaatsen:
lees verder
Buitenplaats Nassaupark
Even voorstellen: het projectteam
18-02-2022
Wij zijn het projectteam en we maken graag kennis met jou als ouder, verzorger of andere betrokkene.  Het projectteam bestaat uit de projectdirecteur Adriënne van Beinum en kwartiermaker Jelle van Oosteroom. Zij richten zich de komende periode op de verdere aanloop naar de nieuwe school in Nassaupark. Daarbij komt veel kijken, zoals het bepalen van een onderwijsconcept, maar ook het bepalen van de inrichting van het nieuwe gebouw of het betrekken nieuwe ouders. Dit zal de komende tijd met een ontwikkelteam steeds meer vorm krijgen. Adriënne en Jelle stellen zich even aan je voor.
lees verder
Buitenplaats Nassaupark
Instroom en locatie
18-02-2022
De speciale interesselijst voor Buitenplaats Nassaupark begint zich steeds meer te vullen door de aanmeldingen via onze website. Daarmee hebben we steeds beter in beeld of wij met een instroomgroep kunnen starten in het nieuwe schooljaar. De locatie van deze instroomgroep kunnen we in ieder geval al bekendmaken.
lees verder
Buitenplaats Nassaupark
Nog meer inspiratie over Buitenplaats Nassaupark
20-12-2021