Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Opening staat gepland in 2024, maar de school is van plan om in de zomer van 2022 al met eerste groepen van start te gaan op een andere locatie.

 

Informatiemomenten voor ouders/verzorgers

Informatiemomenten voor ouders/verzorgers

Terechte vragen die je als ouder/verzorger misschien op dit moment al hebt, kijkend naar een start van Buitenplaats Nassaupark in het komende schooljaar. Die antwoorden willen we je graag geven.

We nodigen je van harte uit om tijdens een inloopmoment op woensdag 20 april tussen 15.00 en 17.00 uur op locatie De Wilgen binnen te lopen voor je vragen. Als je een gesprek wilt inplannen, omdat je bijvoorbeeld meer wilt weten over de instroomgroep 1/2, kan dat ook! Op vrijdag 13 mei tussen 12.00 en 16.00 uur kun je een afspraak maken met de projectdirecteur. Daarnaast zal er de gelegenheid zijn om jouw aanmeldformulier in te leveren. 

Wil je gebruikmaken van één van deze twee momenten? Laat het dan weten via dit formulier.

Wil je je kind direct al aanmelden? Download dan het formulier op onze aanmeldpagina.

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.