"Al ons nieuws op een rij"

Buitenplaats
Nassaupark

Even voorstellen: het projectteam

18-02-2022
Buitenplaats Nassaupark
Wij zijn het projectteam en we maken graag kennis met jou als ouder, verzorger of andere betrokkene.  Het projectteam bestaat uit de projectdirecteur Adriënne van Beinum en kwartiermaker Jelle van Oosteroom. Zij richten zich de komende periode op de verdere aanloop naar de nieuwe school in Nassaupark. Daarbij komt veel kijken, zoals het bepalen van een onderwijsconcept, maar ook het bepalen van de inrichting van het nieuwe gebouw of het betrekken nieuwe ouders. Dit zal de komende tijd met een ontwikkelteam steeds meer vorm krijgen. Adriënne en Jelle stellen zich even aan je voor.

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Buitenplaats Nassaupark!  

Mijn naam is Adrienne van Beinum en ik ben als projectdirecteur verbonden aan de ontwikkeling van deze school. Momenteel doe ik dat voor één dag in de week, de andere dagen ben in directeur van basisschool De Bosbouwers in Hoofddorp. Op vrijdag ben ik volledig beschikbaar om de start van Buitenplaats Nassaupark voor te bereiden.    

De komende periode gebruiken Jelle en ik om het concept samen verder uit naar een inspirerend onderwijsprogramma voor kinderen van 0-13 jaar. Dit doen wij samen met een ontwikkelteam. Een team vol geïnspireerde mensen uit het onderwijsveld.  Professionals die graag mee willen werken aan de ontwikkeling van deze nieuwe school.    

Mijn ambitie om mee te werken aan deze nieuwe school is gelegen in de kans om een modern onderwijsconcept vanaf begin af aan op te kunnen bouwen. Om een school te realiseren die voldoet aan wat jullie kinderen nodig hebben om straks goed te kunnen functioneren in de maatschappij maar ook een school waar zij dagelijks met veel plezier naar toe gaan.   Een school waar je je thuis voelt als baby, als opgroeiend kind maar ook als ouder. Een school waar je je veilig voelt maar ook uitgedaagd wordt om te leren, waar je je doelen en dromen kunt realiseren!  Ik hoop jullie snel te ontmoeten.   

 

Mijn naam is Jelle van Oosteroom. Ik ben werkzaam bij Meer Primair als beleidsmedewerker en houd mij in die rol voornamelijk bezig met het onderwijs van morgen op onze basisscholen in en om Hoofddorp. Voor Buitenplaats Nassaupark ben ik als kwartiermaker betrokken bij de ontwikkelingen en maak ik met Adriënne deel uit van het projectteam voor de nieuwe school.

Zelf kom ik uit Alphen aan den Rijn en heb daar jarenlang ook in het onderwijs gewerkt. Daar was ik iedere dag al bezig met lessen anders te organiseren en te ontdekken op welke manier een kind het beste tot leren en ontwikkelen kan komen door natuurlijk te leren. Kinderen zijn van nature ontdekkers en dit kunnen we op een school als Buitenplaats Nassaupark blijven stimuleren, van 0 tot 13 jaar.

Ik hoop daarom dat we met Buitenplaats Nassaupark een plaats kunnen creëren waar je je als kind en ouder thuis kunt voelen en kinderen kunnen leren door hun nieuwsgierigheid de ruimte te geven in een plaats die voor jouw kind, de ouders/verzorgers en de medewerkers persoonlijk, vertrouwd en inspirerend is.