De nieuwbouw
in beeld

De Buitenplaats Nassaupark is in aanbouw. In 2024 openen wij onze deuren. Tot die tijd houden we je graag op de hoogte met foto’s en nieuws van onze groei op onze tijdlijn.
2022
23-9
Verder bouwen
Verder bouwen
Hoe zorgen we dat het binnen ook steeds meer Buitenplaats wordt? Daar zijn we sinds de start natuurlijk volop mee bezig. Zo groeien we stap voor stap naar de omgeving van ons nieuwe gebouw. Sinds vorige week zijn we ook buiten zichtbaar en hebben we binnen een heuse fotowand. Alsof we echt in een park zijn!
29-8
Van start
Van start
De eerste groep 1-2 van Buitenplaats Nassaupark is dit schooljaar van start gegaan. In een lokaal op basisschool De Wilgen kan ons concept alvast groeien.
8-7
Nieuwbouw
Nieuwbouw

Het projectteam is samen met de gemeente betrokken bij de ontwikkelingen van de nieuwbouw van Buitenplaats Nassaupark. Er wordt bijvoorbeeld een kavelpaspoort en zogenaamd programma van eisen voor het gebouw opgesteld. Het komende schooljaar zal het ontwikkelteam zich verder buigen over de bouwplaats en het ontwerp van de nieuwe school.

20-4
Informatiemoment voor ouders/verzorgers
Informatiemoment voor ouders/verzorgers

Op woensdag 20 april waren we van de partij op het plein van De Wilgen om meer informatie te kunnen geven over Buitenplaats Nassaupark. Tijdens het inloopmoment waren veel ouders/verzorgers en kinderen aanwezig om even kennis te maken en hun vragen te stellen aan het projectteam. 

8-4
Eerste aanmelding
Eerste aanmelding

Op 8 april ontvingen we onze allereerste officiële aanmelding voor Buitenplaats Nassaupark via het aanmeldformulier. De familie Douw was er snel bij en daarna volgden er meer. 

Ook aanmelden? Kijk op onze aanmeldpagina voor het formulier.

5-4
Billboard op de locatie van de school
Billboard op de locatie van de school

Op dinsdag 5 april werd een heus billboard geplaatst op de toekomstige locatie van Buitenplaats Nassaupark.

Wil jij laten zien dat je ook naar de nieuwe school gaat? Ga op de foto met het bord en deel 'm met ons!

2021
16-12
Onthulling van 'de nieuwe school in Nassaupark'
Onthulling van 'de nieuwe school in Nassaupark'
Op donderdag 16 december was de feestelijke naamonthulling van de nieuwe, dynamische en innovatieve school die gebouwd gaat worden in Nassaupark!