De wijk Nassaupark

Nassaupark is een relatief nieuwe woonwijk in Hoofddorp, gelegen in de gemeente Haarlemmermeer. De geschiedenis van Nassaupark is sterk verbonden met de groei en ontwikkeling van Hoofddorp en de bredere regio van de Haarlemmermeer. 

De wijk werd ontwikkeld met een focus op een hoogwaardige woonomgeving, waarbij duurzaamheid en leefbaarheid centraal stonden. Er werd veel aandacht besteed aan groenvoorzieningen, waterpartijen en een mix van woningtypes om diverse doelgroepen aan te trekken. Rond 2010 begon de daadwerkelijke bouw van de eerste woningen in Nassaupark. Dit project werd uitgevoerd in fases, waardoor de wijk geleidelijk aan vorm kreeg. De woningen in Nassaupark variëren van rijtjeshuizen tot vrijstaande villa's. De architectuur is modern met oog voor detail, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en energie-efficiënte oplossingen.

Nassaupark is een goed voorbeeld van moderne stedelijke ontwikkeling, waarbij wonen, werken en recreatie in een groene en duurzame omgeving centraal staan. De wijk blijft zich ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van huidige en toekomstige bewoners.

>> Ga verder naar nieuwbouw