De nieuwbouw
in beeld

Buitenplaats Nassaupark is in aanbouw. We zijn op de achtergrond druk bezig met ons traject 'Van visie naar gebouw'. Tot de daadwerkelijke oplevering houden we je graag op de hoogte met foto’s en nieuws van onze groei op onze tijdlijn.
2023
19-7
Steeds meer vorm
Steeds meer vorm

De voorbereidingen naar ons nieuwe gebouw begint al steeds meer vorm te krijgen. Samen met de architect en de gemeente werken we toe naar de contouren van ons nieuwe gebouw. Ook heeft het ontwikkelteam in de afgelopen periode inspirerende bezoeken gebracht aan scholen, waaronder het mooi vernieuwde gebouw van IKC De Vindplaats in Amsterdam.

De eerste schetsen van Buitenplaats Nassaupark hopen we na de zomervakantie te kunnen delen met de betrokkenen.

20-4
Hoe dan ook
Hoe dan ook
Buitenplaats Nassaupark komt er hoe dan ook. In ons traject ‘Van visie naar gebouw’ werken we er hard aan om ons gedachtegoed, samen met gemeente Haarlemmermeer, te vertalen naar een gebouw, die volgens de eerste prognose in de zomer van 2024 opgeleverd zou worden. 
 
Helaas lopen deze plannen door omstandigheden ruime vertraging op. Dat stelt ons ook teleur, maar we laten ons hierdoor niet uit het veld slaan. Buitenplaats Nassaupark zal op een tijdelijke locatie de komende tijd gewoon groeien om de kinderen volgens ons gedachtegoed te voorzien van goed onderwijs en een plaats waar ook jouw kind kan leren, ontdekken en groeien.

Lees verder in dit nieuwsbericht 'Buitenplaats Nassaupark komt er hoe dan ook' op de website van de gemeente.
2022
23-9
Verder bouwen
Verder bouwen
Hoe zorgen we dat het binnen ook steeds meer Buitenplaats wordt? Daar zijn we sinds de start natuurlijk volop mee bezig. Zo groeien we stap voor stap naar de omgeving van ons nieuwe gebouw. Sinds vorige week zijn we ook buiten zichtbaar en hebben we binnen een heuse fotowand. Alsof we echt in een park zijn!
29-8
Van start
Van start
De eerste groep 1-2 van Buitenplaats Nassaupark is dit schooljaar van start gegaan. In een lokaal op basisschool De Wilgen kan ons concept alvast groeien.
8-7
Nieuwbouw
Nieuwbouw

Het projectteam is samen met de gemeente betrokken bij de ontwikkelingen van de nieuwbouw van Buitenplaats Nassaupark. Er wordt bijvoorbeeld een kavelpaspoort en zogenaamd programma van eisen voor het gebouw opgesteld. Het komende schooljaar zal het ontwikkelteam zich verder buigen over de bouwplaats en het ontwerp van de nieuwe school.

20-4
Informatiemoment voor ouders/verzorgers
Informatiemoment voor ouders/verzorgers

Op woensdag 20 april waren we van de partij op het plein van De Wilgen om meer informatie te kunnen geven over Buitenplaats Nassaupark. Tijdens het inloopmoment waren veel ouders/verzorgers en kinderen aanwezig om even kennis te maken en hun vragen te stellen aan het projectteam. 

8-4
Eerste aanmelding
Eerste aanmelding

Op 8 april ontvingen we onze allereerste officiële aanmelding voor Buitenplaats Nassaupark via het aanmeldformulier. De familie Douw was er snel bij en daarna volgden er meer. 

Ook aanmelden? Kijk op onze aanmeldpagina voor het formulier.

5-4
Billboard op de locatie van de school
Billboard op de locatie van de school

Op dinsdag 5 april werd een heus billboard geplaatst op de toekomstige locatie van Buitenplaats Nassaupark.

Wil jij laten zien dat je ook naar de nieuwe school gaat? Ga op de foto met het bord en deel 'm met ons!

2021
16-12
Onthulling van 'de nieuwe school in Nassaupark'
Onthulling van 'de nieuwe school in Nassaupark'
Op donderdag 16 december was de feestelijke naamonthulling van de nieuwe, dynamische en innovatieve school die gebouwd gaat worden in Nassaupark!