Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Deze school is inmiddels van start op een tijdelijke locatie en werken toe naar een opening van deze nieuwe school.

 

Denken, weten & doen 

Denken, weten & doen 

Ontdekken draait bij ons niet alleen om wie je bent of wilt zijn, maar ook wat je kunt. Op Buitenplaats Nassaupark zal alle ruimte zijn om je talenten te ontplooien op plaatsen waar je dat het beste kunt doen. Ieder kind heeft een unieke combinatie in zich van talenten, die vaak nog niet zichtbaar zijn. Met ons veelzijdige aanbod geven wij het kind de ruimte om zijn of haar talent te ontdekken en uit te bouwen.

Zo zijn technische en kunstzinnige vorming onderdeel van een thematisch aanbod. In bijvoorbeeld de werkplaats en de theaterruimte kunnen kinderen in de toekomst volop experimenteren.

 

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.