Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Deze school is inmiddels van start op een tijdelijke locatie en werken toe naar een opening van deze nieuwe school.

 

Ik als mens

Ik als mens

Ontdekken wie je wilt zijn; daar draait het bij ons om. Persoonlijkheid & inspiratie zijn daarbij belangrijke factoren. De school is een belangrijke plaats om tot nieuwe ideeën en inspiratie te komen. Inspiratie doet een kind namelijk bewegen. Of het nu gaat om een favoriete YouTube-ster of de schrijver van je lievelingsboek: ieder kind heeft wel één of meerdere inspirators.

En wie is jouw voorbeeld? Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen wel een bron van inspiratie benoemen waar ze zich aan optrekken. De school heeft de taak om dit aan te reiken en kinderen te inspireren.  

 

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.