“Onderwijs en opvang onder één dak”

Buitenplaats
Nassaupark

Buitenplaats Nassaupark is een nieuwe school voor kinderen van 0 tot 13 jaar in de nieuwe wijk Nassaupark in Hoofddorp. De school is een initiatief van Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en Meer Primair, stichting voor christelijk en katholiek basisonderwijs.

Met ons team verzorgen, begeleiden en onderwijzen we uw kind. We volgen uw kind van baby tot peuter, van kleuter tot schoolgaand kind en van schoolgaand kind tot prepuber. Zo is er een vloeiende overgang van verzorgd worden naar spelend leren en onderwijs. Aan het einde van de Buitenplaatsperiode zorgen we samen met middelbare scholen in de gemeente ook voor een soepele overgang naar het voortgezet onderwijs.

Buitenplaats Nassaupark biedt een veelzijdig aanbod. Bij ons leert uw kind wat elk kind op school moet leren, maar bij ons gaat het niet alleen om wát kinderen leren, maar ook hóe ze leren. Wij zien leren als een sociaal proces: kinderen leren met en van elkaar. Op Buitenplaats Nassaupark leren ze samenwerken en goed omgaan met andere kinderen. Omdat kinderen van nature nieuwsgierig zijn, krijgen ze alle gelegenheid om onderzoek(jes) te doen met de nieuwste technologische hulpmiddelen. Onderzoeken en ontdekken vormen de basis van ons programma.

Maakt dit je nieuwsgierig? Benieuwd hoe een dag van jouw kind op Buitenplaats Nassaupark eruit komt te zien? Meld je aan voor de nieuwsbrief of geef je interesse door. Dan ontvang je van ons het inspiratieboekje!