Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Deze school is inmiddels van start op een tijdelijke locatie en werken toe naar een opening van deze nieuwe school.

 

Samen & sociaal

Samen & sociaal

Op Buitenplaats Nassaupark staat de persoonlijke ontmoeting centraal en organiseren we regelmatig activiteiten waarbij ook andere bewoners dan de ouders welkom zijn.  

We zien ouders ook als participanten in de ontwikkeling van hun kind. Kies je voor onze school, dan ben je onderdeel van onze gezamenlijke ambities voor de ontwikkeling van de kinderen. We spreken je daarom op Buitenplaats Nassaupark ook aan met ‘je’ en ‘jij’, omdat we vinden dat we naast elkaar staan als het gaat om het laten groeien van de kinderen.  

 

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.