Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Deze school is inmiddels van start op een tijdelijke locatie en werken toe naar een opening van deze nieuwe school.

 

Uit het ontwikkelteam

Uit het ontwikkelteam

Zo zijn we bijvoorbeeld het aanbod Engels aan het voorbereiden en zullen we binnenkort van start gaan als Vreedzame School: een lesmethode voor sociaal-emotionele ontwikkeling. 

Daarnaast heeft het ontwikkelteam verschillende scholen in de omgeving bezocht om inspiratie op te doen hoe bijvoorbeeld een gebouw met opvang en onderwijs is ontworpen en samenwerkt of hoe ons curriculum er in een hele school uitziet. We hebben o.a. een bezoek gebracht aan IKC De Vaart in Ter Aar en IKC De Argonauten in Haarlem. 

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.