Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Deze school is inmiddels van start op een tijdelijke locatie en werken toe naar een opening van deze nieuwe school.

 

Aan tafel met Tommy Tomato

Aan tafel met Tommy Tomato

Vanaf de start van het schooljaar zorgen we voor onze leerlingen iedere dag voor een lekkere en vitaminerijke lunch op de eetplaats. De warme maaltijden worden een aantal dagen in de week verzorgd door Tommy Tomato voor ons verzorgd.

Een dag op Buitenplaats Nassaupark heeft meerdere momenten van samenzijn. Tijdens het spelen en leren, maar ook tijdens het fruitmoment en de lunch. Met een vast eetmoment op de dag, dat we ook samen voorbereiden, leren we kinderen over voeding en gezondheid.

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.