Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Opening staat gepland in 2024, maar de school is van plan om in de zomer van 2022 al met eerste groepen van start te gaan op een andere locatie.

 

Buitenplaats Nassaupark opent in 2022 haar deuren

Buitenplaats Nassaupark opent in 2022 haar deuren

Buitenplaats Nassaupark is in voorbereiding. De opening staat gepland in 2024, maar de school is van plan om in de zomer van 2022 al met eerste groepen van start te gaan op een andere locatie. Zoek je een school met onderwijs en opvang onder één dak in Hoofddorp? Of heb je belangstelling voor een (toekomstige) plek voor uw kind op Buitenplaats Nassaupark? Klik dan hier.

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.