Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Opening staat gepland in 2024, maar de school is van plan om in de zomer van 2022 al met eerste groepen van start te gaan op een andere locatie.

 

De instroomlocaties voor opvang en onderwijs

De instroomlocaties voor opvang en onderwijs
  • Kinderdagverblijf Baloe voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
  • Peuteropvang en Buitenschoolse Opvang Toolenburg voor kinderen van 2 tot 4 en de kinderen die naar de basisschool gaan.
  • Basisschool De Wilgen voor de instroomgroep 1/2 in het schooljaar 2022-2023.

Het aantal aangegeven interesses voor de beoogde instroomgroep 3/4 was nog niet genoeg om een groep te kunnen vormen. We zullen n.a.v. de aanmeldingen het komende schooljaar beschouwen of deze groep in het schooljaar 2023-2024 wel alvast van start kan gaan.

Ondanks de aparte locaties zullen de instroomgroepen regelmatig met elkaar samenwerken en activiteiten organiseren voor de doorgaande lijn van 0-13 jaar.

Wanneer het gebouw van Buitenplaats Nassaupark opent, verhuizen de kinderen uit de instroomgroepen als eerste naar de nieuwe locatie in Nassaupark.

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.