Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Deze school is inmiddels van start op een tijdelijke locatie en werken toe naar een opening van deze nieuwe school.

 

Geslaagd eerste informatiemoment

Geslaagd eerste informatiemoment

We begrijpen goed dat een nieuwe school nog voor vragen zorgt, omdat er bijvoorbeeld nog geen groep gestart is. Daarom waren we erg blij met deze vragen en de belangstelling! Antwoorden op deze vragen, over bijvoorbeeld schooltijden met continurooster, schoolconcept en gedachtegoed nemen we ook mee in onze schoolgids, die in ontwikkeling is.

Vanwege veel belangstelling plannen we binnenkort opnieuw een inloopmoment. Na de meivakantie vinden ook de eerste individuele gesprekken met ouders plaats.

Wil je ook een informatiepakket met het inspiratieboek, aanmeldformulier en een doosje stoepkrijt? Laat het ons weten!

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.