Buitenplaats
Nassaupark:
opvang en
onderwijs
onder één dak

In Nassaupark komt een nieuwe school voor kinderen van 0-13 jaar. Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) en schoolbestuur Meer Primair bieden hier onderwijs en opvang onder één dak. Deze school is inmiddels van start op een tijdelijke locatie en werken toe naar een opening van deze nieuwe school.

 

Onderwijzend medewerkers groep 1-2

Onderwijzend medewerkers groep 1-2

Barbara Huizenga (momenteel nog leerkracht groep 1-2 op De Brandaris) en Karlijn Dodemont (momenteel leerkracht en jaarteamcoördinator groep 1-2 op Klavertje vier).

Karlijn is vanwege haar rol in ons ontwikkelteam al bekend met Buitenplaats Nassaupark. En ook Barbara kan niet wachten om met de eerste groep aan de slag te gaan. 

Bij de start van nieuwe schooljaar zullen zij zich voorstellen en vertellen over het reilen en zeilen van de instroomgroep. Binnenkort nemen zij ook contact op met de ouders de kinderen die na de zomervakantie zullen starten.

Buitenplaats Nassaupark

“It takes a Village to raise a Child.”

Over Buitenplaats
Nassaupark

In de nieuwe school worden kinderen uitgedaagd en krijgen ze de ruimte en het vertrouwen om bouwers van zichzelf te zijn. Samen met de medewerkers werken kinderen aan hun brede ontwikkeling. Ze doen kennis en ervaring op en kunnen naar hartenlust denken, doen en delen. Zo leren ze wie ze zijn als mens en wat hun talenten zijn. Het onderwijs en de opvang wordt aangepast op de natuurlijke leerstijl van het kind.
Lees meer >

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Typ bovenstaande code over.